Ålbæk HKs serie 2 herre fik en god start på udebane kampen mod Sindal IF og bragte sig i front 2-5. Sindals venstre fløj gik til afslutning og ramte JC i hoved med armen i skudafviklingen, det takserede den ene dommer til direkte rødt kort. Hun mente at han (JC) havde grebet fat skudarmen. Det må have været lidt af en skæv vinkel, hun må have opholdt sig i.

JensC
Jens Christian Rolin fik karrierens første direkte røde kort

 

Kendelsen brød rytmen på holdet og hjemmeholdet fik udlignet til 6-6. Trængslerne var ikke ovre for ÅHK, da Daniel Nielsen fik et trælår og Simons Nielsens skade sprang op. Begge gennemførte kampen, men ikke på 100%. Sindal kunne gå til pausen med en føring på 11-9, og Frandsen tog godt fra og hindrede et større forspring.

Ålbæk fik en skidt start på 2.halvleg da Sindal på syv minutter bragte sig foran 16-9. Kenneth Jørgensen kom på mål og startede med at redde en friløber og efterfølgende et straffekast, det gav nyt luft til spillerne og Ålbæk fik reduceret til 18-14.

De manglende udskiftningsmuligheder i dagens kamp, bevirkede at kræfterne var totalt brugt op de sidste 10 minutter, og Sindal vandt kampen med 24-17.

Bindslev vandt over Taars og rykkede yderligere to point væk fra Ålbæk. For de sidste to kampe i april, er kravet 2 sejre samtidig med Taars taber deres to kampe. Næste kamp er netop Taars – Ålbæk den 3.april.