ÅHKs damer i Jyllandsserien spillede lørdag eftermiddag hjemme mod Aalborg Studenternes IF. De to hold havde det tilfælles, at de begge havde tabt deres tre første kampe, det var således den direkte kamp om den mindre attraktive nedrykningsplads.

Det var i øvrigt vort første møde med AASI, der består af spillere i alderen 18-25 år, hvor størstedelen af spillerne studere på AAU eller UCN. AASI har tre damehold med JS holdet som flagskib samt S2 og S3. Man har to herrehold i S1 og S3.

Ålbæk var tændte og klar fra første dommerfløjt og efter 20 minutter var stillingen 9-6 til hjemmeholdet der virkede til at have styr på kampen. Kort efter gik holdet lidt i stå og lavede efterfølgende 7 tekniske fejl, på godt fem minutter, hvilket blev kostbart. AASI kunne gå til pausen foran 10-11.

Det var gæsterne der konstant var et skridt foran igennem 2.halvleg, hvor Ålbæk specielt havde problemer med selv at udnytte de mange tilspillede chancer, samtidig med at gæsternes Maria Østergaard gav hjemmeholdets forsvar problemer. Med ti minutter tilbage af kampen bragte gæsterne sig på 14-18 og det så skidt ud for hjemmeholdet.

Ålbæk valgte herefter at tage Maria Østergaard ud af kampen og den manglende effektivitet i afslutningerne blev nu udnyttet, og holdet fightede virkelig flot. Hjemmeholdet kom på 19-20 og havde tid til at bygge angrebet op, tilspillede sig også en stor chance, men desværre blev afslutningen lidt for tynd, og gæsterne kunne juble over deres to første point.