Ålbæk HKs jyllandsserie damer skulle søndag gæste Hjørring Håndbold. Og netop Hjørring var blandt favoritterne til oprykningen efter holdet før jul blev nr. 1 i sin pulje og dermed havde 2 point med over i rækken. Det var derfor en stor overraskelse at oprykkerne fra Ålbæk vandt hjemmekampen mod Hjørring med 25-23. Tingene i puljen er afgjort da Tornby tager oprykningen og Ålbæk nedrykningen.

Til udekampen mod Hjørring måtte holdet afgive træneren til 1.herre, der havde en meget afgørende kamp i deres række.  Det blev derfor til verdens bedste taktik “Lav et mål mere end de andre”.

Ålbæk kom rigtig godt fra start og bragte sig i front 2-8, og kunne siden gå til pausen med en 5-målsføring. ÅHK blev presset mere i 2.halvleg, men en velspillende Katrine Thomsen i målet holdt Ålbæk i front. Selvom hjemmeholdet kom bedre med i 2.halvleg lykkedes det Ålbæk at vinde opgøret 24-25 – dermed holdt verdens bedste taktik, i en kamp hvor alle Ålbæk spillerne leverede en god indsats og atter fik smagt sejrens sødme.

Thomsen