Rasmus_N_hr_670013aArrangementet “Danmark Dejligst – Ålbæk 2016” der skulle være afholdt den 30.juli er nu aflyst. Det meddeler initiativtagerne Heidi Rimmer og Hanne Hjortlund via FB.

De to initiativtagere manglede kommunikation til arrangørerne af Danmark Dejligt, samtidig med at flere og flere arbejdsopgaver blev lagt i hænderne af de lokale arrangører. At der nu senest opstod problemer med en eventuel reetablering af skolens fodboldbane efter arrangementet, var måske det der fik bægeret til at flyde over. Heidi og Hanne smed håndklædet i ringen for nogle dage siden, og søgte folk der ville overtage styringen. Der har efterfølgende ikke været nogen til at samle opgaven op.

ÅHKs bestyrelse drøftede sagen i forgårs, og her var der enighed om, at der er for mange løse ender i arrangementet og for kort tid til at gøre en tilfredsstillende indsats. Ideen bag arrangementet var rigtig god, og vi siger Heidi og Hanne tak for det store arbejde de sprang ud i. Tilsvarende tak til Helle Nielsen og Anna Haugaard, der har arbejdet med ÅHKs planer, tanker og opgaver i arrangementet.