ÅHKs serie 1 damer var i går på besøg hos Dronninglund IF serie 2. Kampen var 1.runde i landspokalturneringen 2016. Hvad gæsterne manglede i intensitet, det havde hjemmeholdet til gengæld. Dronninglund kunne gå til pausen med en 2-måls føring, efter en 1.halvleg hvor spillet var alt andet end kønt og FORSVARET var en by i Rusland.
Ålbæk kom bedre på banen efter pausen, hvor også hjemmeholdet løftede niveauet. Midt i 2.halvleg fik Dronninglund sin største føring, da holdet bragte sig foran 22-16 og publikum hyggede sig selvfølgelig. Ålbæk fik herefter lidt mere fart på spillet i begge ender af banen og begyndte at trække ind på hjemmeholdet. 15 sekunder før tid fik Ålbæk tilkendt et straffekast og der var totalt stille i Hallen. Ditte Rolin bankede bolden i nettet til udligningen 26-26 og da hjemmeholdet efterfølgende ikke fik etableret et angrebsspil, var der dømt omkamp.
Ålbæk scorede tre hurtige mål i omkampen og kom for første gang i kampen foran, holdet fastholdt en 3-4 måls føring og vandt 29-32 og er dermed klar til 2.runde i landspokalturneringen.