Ålbæk HKs nyoprykkede serie 2 herre fik sin første sejr i hjemmekampen mod Taars/Ugilt IF

ÅHK kom godt i gang med kampen og fik sig bragt i front. Daniel Nielsen løb dog tidlig i 1.halvleg, ind i sin anden udvisning og måtte derefter lidt længere tid på bænken. Jens Christian Rolin fik tilsvarende sin 2.udvisning, og endda i en returløbs situation hvor dommerne måtte votere om der var to minutter eller rødt kort. Det blev heldigvis kun de to minutter, men resurserne var nu ved at være brugt, idet man igen-igen havde to afbud til kampen. Ålbæk havde svært ved at score på en velspillende keeper hos Taars, hvilket også var tilfældet modsatte vej og medvirkende til stillingen kun var 9-9 ved pausen.

Af konditionsmæssige årsager måtte begge “røde-korts-kandidater” skiftes ind, og der gik desværre ikke lang tid for Daniel Nielsen fik sin 3.udvisning. Nicolaj Jensen der har været halv anonym i de to første kampe, tog mere ansvar i dagens kamp og blev kampens profil med 9 kasser.  Ålbæk holdt føringen kampen ud og vandt 20-18 og har dermed 3 point for 3 kampe.

Nicolaj Jensen

Nicolaj Jensen 9 mål

ÅHKs serie 4 herre fik sin anden sejr i træk da holdet hjemme besejrede Hirtshals HH80 med 18-13 efter 11-5 ved pausen. Der var come back til Tommy Dahl og Rene Rump der begge har været ude i et par sæsoner.