Ålbæk HKs serie 2 herre var stærkt presset til udebanekampen mod Taars/Ugilt IF2. Ålbæk skulle ganske enkelt vinde kampen for fortsat at have en chance for at undgå nedrykningen. Modsat kunne hjemmeholdet med sejr trække væk fra den mindre attraktive plads. ÅHK måtte til kampen undvære karantæneramte JC Rolin, og da centerspilleren Nicolaj Jensen valgte at melde afbud, blev Michael Jakobsen tilkaldt fra serie 4.

Hjemmeholdet kom rigtig godt fra start og Ålbæks forsvar var ikke helt på plads. Midt i halvlegen meldte Frandsen sig ind i kampen og tog pynten af hjemmeholdet samtidig med at der kom mere tempo i angrebet. Ålbæk fik hentet hjemmeholdet og kunne gå til pausen foran med to mål. Kampens betydning var tydelig i 2.halvleg og det blev en rigtig fin herrekamp. Hjemmeholdet gik frem i en personlig opdækning af Tobias Sørig, det gav imidlertid rigtig god plads til Simon Nielsen og Michael Vestergaard der begge fik banket en stribe kasser ind, og 10 minutter før tid havde Ålbæk bragt sig foran 21-27 og kampen var afgjort. Selv om hjemmeholdet fik lov til at pynte lidt på resultatet, blev det en sejr på 25-28. En rigtig flot indsats hvor spillerne begynder at virke mere og mere som et hold.

Nikolaj Frandsen

Med sejren har er de to hold a point, men Ålbæk har vundet begge de to indbyrdes opgør. ÅHK skal dog vinde den sidste kamp hjemme mod Tornby på søndag – eller Taars skal tabe i Sindal på torsdag.