OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det har længe være afgjort at oprykningen i serie 3 herre pulje 1 står mellem Ålbæk og Hjørring. Hjørring vandt det første opgør i en meget målfattig kamp med 11-8. ÅHK kontaktede Hjørring for 3 uger siden, idet man var bekendt med, at Frandsen ville have afbud den 21/11. Trods kontakt til forskellige personer, var det ikke lykkedes at få flyttet kampen.

2.holdets keeper Kenneth Jørgensen blev lånt til dagens opgør. Kenneth har haft en god sæson, og ramte loftet i dag med en pragtpræstation. Ålbæk var koncentreret fra start og kunne gå til pausen med en føring på 10-6.  Der var lidt rod med tidtagerbordet på nogen tidspunkter, og når samtidig dommerpræstationen var langt fra tilfredsstillende, så blev der manet til koncentration og fokus på kampen. Det formåede det unge hold gennem 2.halvleg hvor alle spillerne bidrog flot til den overbevisende sejr på hele 22-12

Efter dagens sejr, skal Ålbæk hente 2 point i de sidste to kampe mod henholdsvis Sindal og Skagen, for at sikre sig en oprykning til serie 2. Det var således et vigtigt skridt på vejen der blev taget i dag.

Nr.  Hold                 Kampe-(Mål)-Point
1  Ålbæk HK           6-(+43)-10
2 Hjørring HB       6-(-1)-8
3 Horne KFUM     5-(-6)-4
4 Sindal IF 2          5-(-12)-4
5 Skagen HK          4-(-24)-0
6 Strandby/Elling IF udgået