Ålbæk HKs serie 2 herre er fri af den direkte nedrykning, men kæmper for at undgå kvalifikationsspillet. ÅHK tabte det første opgør i Sindal med 25-23. Det var først om fremmest et spørgsmål om at vinde kampen og derefter at vinde med tre mål.
Der var simpelthen en total 0-tolerance hos dommerne, og der var Sindal noget klogere end Ålbæk.  Hjemmeholdt løb således ind i fem udvisninger i 1.halvleg på den konto. Gæsterne kunne gå til pausen med en tre-måls føring på 9-12.

Ålbæk var blevet lidt klogere i pausen, næsten – der kom lige en enkelte 2 x 2 minutters mere. Hjemmeholdet fik bedre fat i spillet og fik kontakt med gæsterne midt i 2.halvleg. Ålbæk fortsatte og bragte sig i front. Det lykkedes også at få den ønskede tre måls sejr, da måltavlen viste 25-22 efter de 60 minutter.

ÅHK har derved fortsat chancen for at undgå kvalifikationen, omend det måske er lidt vanskeligt. Ålbæk skal hente mindst 1 point ude mod det ubesejrede tophold Hjørring på søndag, samtidig skal Sindal tabte til Bindslev eller SEIF skal besejre Tornby.

Serie 4 herrer vandt ligeledes over Sindal – men uden kamp, da Sindal ikke kunne stille hold. 4 ud af 7 kampe er således blev aflyst, de tre kampe der er gennemført er alle på udebane ….