Ålbæk HKs bestyrelse har meddelt Aalbæk Sjøw at man stopper som hjælpere ved “Forårsrevyen”. ÅHK har i rigtig mange år været hjælpere ved revyerne på Diget, Hotel Skagen Strand og Hotel Hvide Klit.

Siden hjælper betalingen for 2 år siden blev reduceret fra 40 til 20.000, ganske vist også med en reducering i mandskab og mandtimer, men slet ikke i samme forhold, har klubbens opgaver og funktion ved revyen, været diskuteret meget i klubben.
Årets revy blev desværre den sidste i rækken af mange, men vi tager gode oplevelser og sjøw i kulissen med os videre.

Klubben har mange kampe og aktiviteter på samme tid, som de uger revyen spilles i, hvilket tilsvarende har været en stor udfordring for hjælperne og en vigtig faktor i vores beslutning.

Vi har de bedste ønsker for revyen i fremtiden.

Aalbæk Sjøw´s formand Søren Hjortnæs beklager ÅHKs beslutning og beder os sende en stor tak til alle de medlemmer, der har brugt meget fritid på at hjælpe revyen. Hjortnæs fortsætter “Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer og vi har ofte hørt fra vores gæster, at det har været fantastisk at blive modtaget, af de smilende og venlige hjælpere i hvide skjorter. Tusinde tak for alle årene og held og lykke i fremtiden”.

Foruden de fantastiske hjælpere, vil vi gerne rette en meget stor og varm tak til de tre tovholdere gennem tiderne Mona, Helle og Lisette.
Tak for jeres indsats og samarbejde.