Ålbæk HKs jyllandsserie damer indledte sæsonen på udebane mod Hjørring Håndbold, og førte indtil kort før tid, men måtte se sig besejret til sidst. Derfor følte holdet at der burde være muligheder hjemme mod Hjørring i dagens kamp, trods at gæsterne er rækkens suveræne førerhold.

Det var dog topholdet der kom bedst fra start, og selv om Ålbæk gang på gang fik kontakt, bragte Hjørring sig atter i front. 10 minutter ind i 2.halvleg løb hjemmeholdet ind i 4×2 minutters udvisning, og her blev gæsternes fysik afgørende og Ålbæk kom bagud med hele 9 mål. Ålbæk fik rettet skuden op, kom tilbage i kampen, men måtte se sig besejret 25-30 af et Hjørring hold, der på dagen var en klasse bedre.

Der var sæsondebut for Chanette Gammelgaard der kvitterede med 3 scoringer. Det var første gang man kunne mønstre 11 af de i alt 13 spillere på holdet. I ÅHK håber man at få de sidste to spillere klar til turneringen efter jul.

De 11 spillere skulle gerne alle være klar til onsdag, hvor holdet på hjemmebane tager imod Astrup/Sønderskov i det der må betegnes som en nøglekamp.