Kort før jul måtte, ÅHKs damer i serie 1 konstaterer at en 4.plads i rækken desværre gav nedrykning pga af flere nordjyske holds nedrykning fra Jyllandsserien. 

Brønderslev på 5.pladsen måtte ligeledes tage turen ned. Det blev som ventet et spørgsmål om, om det skulle være Brønderslev eller Ålbæk, der ville løbe med oprykningspladsen.

Det blev tilsvarende som i de seneste mange år, et par meget tætte opgør, hvor Ålbæk var heldige at vinde 24-23 i Brønderslev og 21-20 på hjemmebane.

Ålbæk førte rækken fra start til slut. Vandt de første 7 kampe i træk, heri bl.a. de kampe mod BI. Desuden var holdet gået videre i Jysk Cup og frem til 1/8 finalen.
Herefter løb holdet ind i afbud, skader, sygdom, arbejde og ferie og så kom der grus i maskineriet. 2 turneringskampe i træk hvor man kun kunne mønstre 7 spillere, hvilket medførte et nederlag og en uafgjort kamp. Desuden en tæt pokalkamp mod endnu et Jyllandsserie hold, men truppen var for smal i kampens sidste fem minutter, hvor spillerne sled og slæbte, men måtte se sig besejret. 

Holdet blev næsten helt samlet igen, til den sidste kamp mod fusionsholdet Astrup/Sønderskov/Bindslev/Tversted, der fortsat havde sit første point i rækken tilgode. Kampen blev aldrig spillet, da Corona Krigen satter en stopper for alle aktiviteter. Hvilket medførte et tomrum med mange ubesvaret spørgsmål.

Vi kan nu konstaterer at holdet rykker op, og er klar i serie 1, når sæsonen skydes i gang til efteråret.

TILLYKKE TIL HELE HOLDET