HOLD 2015/16 

Bold & Bevægelse, ”Bold og Vold” eller Håndboldfitness – kært barn mange navne.

Holdet er for såvel damer som herrer, de fleste gange er programmet således at vi starter med en lille opvarmningsleg efterfulgt af boldspil (softball, ballbouncher, partibold, indefodbold, basketball, street handball og meget mere) hvorefter vi strækker musklerne i de gamle ben og arme.

Træningstid           Tirsdag   19.00-20.00
Opstart tirsdag den 1.september 2015
Kontant betaling 30,- pr. gang.

bogb

 

 

 

Om “Bold og Bevægelse”

Aktiviteten startede i 2002 som et motionstilbud til forældrene på vores daværende ungdomselitehold. Konceptet pr. træningstime var og er stadig:

– Opvarmning med nogle sjove lege efterfulgt af 1-2 forskellige boldlege/boldspil.

Der kan også være enkelte andre aktiviteter. Tidligere hold har således været til salonskydning samt curling, måske ikke så meget sved på panden, men meget fine og spændende oplevelser.

I sæson 2011/12 sprang vi på DHFs projeket “Håndboldfitness” der bygger lidt på ideerne fra vores “Bold og Bevægelse”. Navnet var åbenbart skræmmende, specielt for herrerne hvor ordet fitness klinger lidt for rytmisk. Andre var bange for der gik for meget håndbold i det. Resultatet var derfor et mindre hold end tidligere. Vi vender derfor tilbage til vores koncept – om det så kommer til at hedde det ene eller det andet, må tiden vise – motion og sjov skal vi have.

 

H fitness