Ålbæk HKs serie 3 herre, kunne med en sejr i dagens udebane kamp mod Skagen HK, sikre sig oprykningen og tilbagevendende til serie 2.

Skagen indledte kampen absolut bedst med et godt tempo og direkte spil. Ålbæk blev taget lidt med bukserne nede, hvor hjemmeholdet bragte sig foran 5-0 og 7-1. Efterhånden fandt Ålbæk rytmen og reducerede til pausestillingen 11-9.

2.halvleg var blot to minutter gammel da Ålbæk bragte sig foran 11-12, og herefter stille og roligt øgede afstanden, hvor hjemmeholdet kun fik fem scoringer i 2.halvleg og Ålbæk den ønskede sejr på 16-21.

Der restere 2 kampe, men Ålbæk er 4 point foran nærmeste og eneste forfølger – Skagen. Hvis Ålbæk taber de to sidste kampe samtidig med at Skagen vinder begge kampe, vil de to hold kunne komme på a-point. Da Ålbæk så vil stå med to sejre i det indbyrdes opgør kunne oprykningen således fejres efter kampen i Skagen.

Serie 4 herre gæstede Jerup, hvor hjemmeholdet kun kunne mønstre 6 spillere, hvorfor Ålbæk ligeledes gennemførte kampen med kun 6 spillere på banen. Det blev dog Jerup der vandt opgøret 25-23. Her kan det blive spændende at se hvem der bliver oprykker til serie 3. 4 hold Jerup-Sindal-Bindslev-Ålbæk er i spil. De to sidst nævnte hold udtrykker ikke større interesse i en oprykning, Jerup med kun 6-7- spillere kan vel også være et spørgsmål. For Sindals vedkommende har de et hold der er ved at rykke ned fra serie 3, derved kan de ikke rykke op. Spændende på et lidt anden måde……