Ålbæk HKs serie 3 herre skulle søndag spille hjemme mod Østervrå IF. En nysgerrig spiller der lørdag aften ville se hvem der skulle dømme kampen, fik lidt af en overraskelse, da der ud for dommernavn stod “Kampen aflyst eller udsat”.  Pga tidspunktet blev det først søndag formiddag vi kunne få kontakt med nogen. Anette Moe fra Østervrå IF kunne oplyse, at man havde meldt afbud til kredskontoret fredag eftermiddag. Det viste sig efterfølgende også, at dommeren havde fået besked om fredagen, tilbage stod således blot modstander og spillestedet der ikke havde fået information afbuddet. Ålbæk høstede 2 af de trælse point.

Serie 4 herre fik sin 3.sejr i træk, da holdet besejrede Lendum med 21-14. Ålbæk er nu blandt de fire hold der har 6 point i puljen på 1.-4. pladsen.

Serie 4 damer fortsætter i positionen som rækken førerhold da holdet fik sin 7.sejr i træk, med en sejr på 21-16 over Strandby/Elling IF. Holdet har tre kampe tilbage og mangler blot et enkelt point for at sikre sig oprykningen til serie 3.

U17 pigerne spilledes noget af det bedste de hidtil har præsteret, da holdet hjemme vandt 15-13 over Flauenskjold. I starten af 2.halvleg var Ålbækkerne foran med 7 mål, men en blanding af manglende kondi og gummi arm, hentede gæsterne mere og mere ind på hjemmeholdet. Holdet indtager p.t. 2.pladsen i puljen.

Serie 1 damer spiller onsdag aften kl. 19.00 hjemme mod Hjallerup IF. En yderst vigtig kamp for Ålbæks bestræbelser på at blive i rækken, og hvor gæsterne kan blive sendt ud af rækken.