cb

Ålbæk HKs formand Carsten Bjørnager indledte sin beretning med at sige ” Sportsligt og økonomisk var 2015 et fantastisk år for ÅHK, men det var også året, hvor vi blev ramt af den nedgang der præger håndboldsporten i øjeblikket”.

Vi bringer her nogle øvrige pluk fra formandens beretning.

“Ålbæk HKs damer gik i 2015 fra serie 2 til Jyllandsserien, mens de yngste herre rykkede fra serie 4 til serie 2. En fantastisk præstation, men måske gik det lidt for hurtigt.  Vi ser i øjeblikket at begge hold mangler lidt fysik til at være helt med i deres respektive rækker”. På ungdomssiden leverede vores U18 Piger en pragtpræstation med en topplacering i 2.division. Holdet bestod af kun 7 spillere + en U16 spiller der hjalp til en gang imellem. Holdet gennemførte turneringen og sluttede på 2.pladsen.”

“For første gang i klubbens historie er vi uden U10 og U18 hold. Et problem som klubben vil arbejde med, hen over sommeren”.

“ÅHK har selv, eller er inddraget i mange forskellige arrangementer, der alle er vigtige for klubbens drift. Firmajulefrokosten, Aalbæk Sjøw og Gadecykelløbet er de tre største arrangementer og kræver mange frivillige hænder. Vi har i forrige og denne uge ikke mindre end 163 vagter der skal besættes til revyen. Alle disse arrangementer gør det muligt for os, at holde et højt aktivitetsniveau med bl.a. mange cup-deltagelser i ind- og udland. Fri adgang til sportsplejemidler, harpiks m.v.”

“Det sammenhold og den klubfølelse der opstår når vi arbejder sammen udenfor banen, giver meget mere end blot penge i kassen. Spillerne lære hinanden at kende på tværs af holdene, trænerne og forældrene kommer til at kende hinanden osv. der opstår sociale netværk, forståelse for hinanden, frø til nye ideer skabes, osv. Det er vigtigt at vi fastholder disse foreningsværdier.”

“Vi skal passe på ikke at få fokus på de der ikke hjælper, men få mere opmærksomhed på alle de der bidrager til at vores klub virker så godt som den gør”.

Tak til alle der på den ene eller anden måde hjælper til – TAK.

 

 

 

Bestyrelse 008

Ålbæk HKs kasserer Michael Jakobsen er atter en glad mand. Efter finanskrisen ramte klubben i 2010, hvor sponsorindtægterne blev reduceret til 1/3 af tidligere, fulgte nogle hårde år. Skuden blev vendt og de sidste par år har rettet op på den sorte periode. 2014 var et godt år takket være “Firmajulefrokosten” og 2015 blev et endnu bedre år. Kasseren kunne således melde om et overskud på ikke mindre end 63.231,89

 

 

Begge beretninger blev godkendt af forsamlingen med stor tilfredshed.