Ålbæk HKs seniorhold fik tre sejre ud af tre mulige ved søndagens hjemmestævne, der igen var velbesøgt af publikum.

Serie 1 damer tabte sidste efterår to kampe til Taars og holdet var derfor meget opsat på at få en sejr i gårsdagens kamp. Det var også Ålbæk der startede bedst og bragte sig foran 6-2, herefter fik gæsterne en god periode hvorefter det atter var lige. Det lykkedes dog hjemmeholdet at gå til pausen med en føring på 13-11. Ålbæk holdt sig i front gennem 2.halvleg og kunne høste sin 2.sejr i træk da kampen sluttede 24-20.

Serie 3 herre sendte i sidste sæson Skagen hjem med en større røvfuld, og det kunststykke blev genskabt i denne sæsons første kamp mellem de to hold. Efter en pausestilling på 12-5 blev koncentrationen fastholdt gennem 2.halvleg og Ålbæk vandt 25-11. Simon og Nicki fik sig markeret rigtig godt i den kamp med henholdsvis 6 og 7 mål. Strandby/Elling har trukket deres hold ud af turneringen, det betyder at der ikke bliver nogen nedrykker fra rækken.

Serie 4 herre kunne gå til pausen med en føring på 11-7 i hjemmekampen mod Bindslev/Tversted IF. Det kniber dog fortsat lidt for holdet at kunne lave mål i 2.hallvleg, og man skulle frem til midten af legen før måltavlen atter kom i brug i venstre side. I mellemtiden havde gæsterne fået pyntet lidt på det. Ålbæk fik hentet en sejr hjem på 15-14