Ålbæk HKs serie 1 damer har fået en rigtig skidt start på 2.turneringshalvdel. Holdet tabte sin 3.kamp i træk, da holdet tirsdag aften tabte 23-15 på udebane til Astrup/Sønderskov, der dermed fik sin første sejr. Mette Pedersen fik kun 5 minutter på banen før hun vred om på foden og dermed måtte udgå af kampen. Ålbæk var dermed reduceret til 7 spillere og det blev opgaven ikke nemmere af. Hjemmeholdet kunne gå til pausen med en føring på 10-5, forsvaret og målvogter var således tilfredsstillende, mens det umiddelbare problem for holdet, er at få sendt bolden ind over målstregen. Fem mål på 30 minutter – vindes der ikke mange kampe på i serie 1. Målscoringen blev fordoblet i 2.halvleg hvor spillerne sled og slæbte for hinanden, men måtte se sig besejret og nu indtager sidste pladsen i puljen.