Ålbæk HKs serie 1 damer kom rigtig godt fra starten i hjemmekampen mandag aften mod Brønderslev, og kom i front med 4-1, 6-2 og 8-4 og kunne gå til pausen foran 12-9 med en følelse af, at man havde styret begivenhederne i 1.halvleg.

Det lignede så absolut den 4.sejr i træk, men man skulle blive klogere – 2.halvleg blev en total omvæltning, hvor hverken forsvar eller angreb kom til at fungere. Efter 10 minutter bragte gæsterne sig foran 13-14, det lykkedes kort før tid at få udlignet til 16-16. BI kæmpede hårdt for det ene point, men da man 10 sekunder før tid fik udvist endnu en spiller, var muligheden for en scoring rimeligt tilstede, eller som minimum at holde det ene point. Men i en halvleg hvor stor set alt var gået skævt, blev bolden i stedet spillet direkte i hænderne på modspilleren der straks gik i kontra, og da hun efter dommerens opfattelse bliver ramt i ryggen af returløbsforsvarsspilleren bliver der dømt straffekast og rødt kort – blot 1 sek før tid.  BI scorede og hentede dermed deres 2.sejr.

Det var virkelig et af de nederlag der kan mærkes. Efter en stærkt vilje præget indsats i lørdags, var der ingen af os der ramte niveau denne mandag aften.