OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ÅHKs serie 1 damer måtte den 7.oktober se sig besejret 23-25 på hjemmebane af Grindsted IF.  Nederlaget har siden gnavet lidt i de blå, der klart mente de burde have vundet den kamp. I dag var Ålbæk på besøg i Grindstedhallen og havde muligheden for revanche.

Ålbæk kom godt fra start og bragte sig på foran 0-4. Hjemmeholdet kom ind i kampen og fik reduceret til 5-6, hvilket også blev det tætteste de to hold kom i den kamp, efter 0-0 i starten. ÅHK svarede igen og kunne gå til pausen foran 7-13.

Anne Sofie Jakobsen og Karin Jørgensen var meget toneangivende for Grindsted i det første møde,  de blev begge holdt i rimelig kort snor, med undtagelse af en fem minutters periode i begge halvlege, hvor de hurtigt lynede nogen gange.  Ålbæk holdt koncentrationen næsten hele vejen hjem og leverede atter en fin holdpræstation.

Det blev en komfortabel sejr på hele 14-28, og dermed den 4.sejr i træk.