Ålbæk tabte i onsdags på hjemmebane, med 18-22 til Nibe HK, i den første kamp i nedrykningsspillet, hvorfor kravet i dagens kamp var en sejr på 5 mål.

Det blev en rigtig skidt start, hvor Ålbæk kom bagud 4-0 og 7-2 og der var pludselig 10 mål der skulle hentes. ÅHK kom efterhånden bedre med i kampen, hvor stillingen ved pausen var 11-8.  Holdet kom også godt i gang efter pausen, og trods at man blev ved med at brænde store chancer, træk man ind på hjemmeholdet. Det blev en intens 2.halvleg med mange kampe i kampen. Desværre fik den hårdt ramte spillertrup yderligere to spillere skadet i opgøret, med en forstuvet fod og en bold i hovedet. Holdet kæmpede flot med de tilstedeværende, men måtte se sig besejret 24-23 og dermed er nedrykningen en kendsgerning.

Ålbæks største problem var afgjort 7 brændte straffekast – der ville have bevirket et helt andet resultat, men den disciplin var vi bestemt ikke ret gode til i dagens altafgørende kamp. Helt fortjent at hjemmeholdets keeper fik stående klapsalver af publikummet – hun blev den helt store forskel i dagens kamp.

Såvel Nibe som Ålbæk finder det i øvrigt lidt underligt, at man slutter på 4.pladsen og så alligevel rykker ud. Tilsvarende er det også den eneste række, hvor 1.pladsen ikke giver oprykning, men kun adgang til kvalifikationsspil.