Ålbæk HKs serie 1 damer spillede onsdag aften hjemme mod Horne KFUM. Gæsternes rutinerede hold, der næsten udelukkende består af tidligere divisionsspillere, forsøgte at sætte sig fysik på kampen. ÅHK havde rimeligt styr på gæsternes angrebsåbninger, mens så tog Winnie Oddershede over, og spillede en bedre kamp end i søndags, og det gav hjemmeholdet store problemer. Gæsterne kunne gå til pausen med en føring på 11-13.

Ålbæk fastholdt konceptet gennem 2.halvleg og som tilfældet var for blot tre dage siden, var det ÅHK der overtog føringen 12-13 minutter før tid. Kampen forblev tæt og intens, men det lykkedes hjemmeholdet at fastholde og vinde kampen 25-23.

Efter nederlag i de to første kampe, har ÅHK siden vundet syv kampe i træk. Det betyder at nedrykningsspørgsmålet er væk, og det var målsætningen for sæsonen.
Modsat vil en sejr eller uafgjort, i næste uges udebanekamp mod Vestbjerg give oprykning til jyllandsserien !!!