Ålbæk HKs serie 2 herrer spillede onsdag aften hjemme mod Taars/Ugilt IF2. Gæsterne fører rækken og havde før kampen vundet 3 kampe og spillet én uafgjort. Ålbæk var klar fra første fløjt og chokstartede gæsterne, hvor Ålbæk stod godt i forsvaret og fik rimelig mange kontra angreb i første halvleg. Det lidt mere angribende forsvar, kostede en del udvisninger, ikke mindst på gæsternes fodrappe Jimmi Bang der var sit holds bedste i denne kamp. Ålbæk formåede at holde afstanden i undertal, ikke mindst pga en velspillende keeper i Kenneth Jørgensen.  Ålbæk kunne gå til pausen med en totalt overraskende føring på hele 16-8.

Gæsterne startede 2.halvleg med en personlig opdækning på Michael Vestergaard, det gav lidt uro hos hjemmeholdet i starten og Taars fik reduceret med tre mål. Ålbæk fandt igen løsningerne og med Vestergaard, Nielsen, Olesen og resten af banden i målhumør og med fighter vilje leverede Ålbæk den helt store overraskelse og sendte Taars hjem med sæsonens første nederlag. Ålbæk vandt kampen 28-17