Ålbæk HKs serie 2 herrer havde søndag eftermiddag besøg af topholdet Hjørring Håndbold. De to hold gav hinanden en rigtig flot 1.halvleg, hvor hjemmeholdet fulgte med favoritterne de første 25 minutter, der var lige. Desværre havde Ålbæk mistet pusten lidt og gæsterne rykkede med tre hurtige scoringer foran til 9-13.  Det var atter banens yngste spiller, Hjørrings 19 årige Magnus Rasmussen der viste klasse og var sit holdt bedste spiller.

Ålbæks manglende bredde i dagens kamp blev kostbar. Vestergaard og Bech var ene om at skabe noget, hvilket gav gæsterne for gode muligheder. Trods god fight og som sådan en fin indsats, blev de sidste minutter af 2.halvleg ligeledes kostbare og topholdet vandt kampen 17-26 og viste at der er stor forskel på nr. 1 og 2 i rækken.

Vi ønsker Hjørring tillykke med oprykningen til serie 1.