IMG_0286

Ålbæk HKs serie 1 damer vandt sin 8.sejr i træk, da holdet i går aftes på udebane vandt 19-17 over Vestbjerg IF.
Det blev som altid mod Vestbjerg, en tæt og intens kamp. Hjemmeholdet skulle have point for ikke at komme under stregen, mens Ålbæk skulle bruge point til en oprykning.

ÅHK kom godt fra start og bragte sig på 1-4, hvorefter hjemmeholdet fik en god periode og bragte sig i front med 6-4. Ålbæk fik tilpasset sig og blev igen spilstyrende, og kunne gå til pausen med en føring på 9-11. “De blå” holdt forspringet gennem 2.halvleg, og fem minutter før tid var stillingen 14-18 men men men, så gik der gummiarm i den. Hjemmeholdet fik scoret tre gange og så var der atter spænding om udfaldet.

Med et jernvilje gennembrud 30 sekunder før tid, bankede Rolin bolden i nettet til 17-19 og der var kæmpe brøl fra medrejsende til dagens kamp. Thomsen satte kronen på værket, da hun i kampens sidste sekund, nappede endnu et straffekast.

Ålbæk indtager 1.pladsen i rækken og kan ikke hentes af de andre hold.
ÅHK ønsker holdet tillykke med oprykningen til jyllandsserien, hvor klubben har været en enkelt gang tidligere i sæson 2009/10.