Ålbæk HKs serie 2 damer spillede onsdag aften hjemme mod Brønderslev IF i en rigtig 4-points-kamp. Efter en sejr i Brønderslev på 24-23, var Ålbæk 2 point foran BI. Kampens betydning resulterede i en meget nervøs start fra begge holds side, og midt i første halvleg var stillingen 2-4 og lad det være sagt med det samme – det blev absolut nok den dårligste spillet halvleg i år, det ændrede dog ikke på spændingen, der til gengæld var i top. Det lykkedes Ålbæk at få reduceret og udlignet til pausestillingen 7-7.

Ålbæk havde tilspillet sig et hav af chancer, men var ikke skarpe nok i afslutningerne. De første 20 minutter af 2.halvleg var gæsterne konstant foran med 1-2 mål, men hjemmeholdet havde fået løftet spillet i begge ender af banen og efter 50 minutter var det Ålbæks tur til at komme i front. Med to minutter tilbage af kampen bragte Catrine “Bette” Christensen Ålbæk foran med 21-19, så betød det ikke så meget gæsterne fik reduceret til slutstillingen 21-20 – de 2 point blev i byen, og Ålbæk er nu 4 point foran Brønderslev.