Alt mens Island floppede mod Ungarn, og Danmark fortsat ikke kan finde melodien, ja så måtte Ålbæk´s serie 2 herrer spille på udebane mod Frederikshavn FI.

Hjemmeholdets Kasper Krogh gav Ålbæk store problemer for et år siden, derfor fik han lidt ekstra opmærksomhed i dagens kamp, hvor Andreas og Kenneth fik ham lukket god ned.

1.halvleg kunne knap nok holde kampens 5 tilskuer vågen, og det var bestemt ikke seværdigt. Ålbæk kunne efter godt forsvarsarbejde gå til pausen foran 9-12, hvilket dog måske burde have været lidt mere, i forhold til antal målchancer.

FFI kom på banen efter pausen, indstillet på at sætte mere tempo på kampen – og tak for det. I løbet af få minutter fik hjemmeholdet således udlignet til 12-12, det fik Ålbæk til at vågne op. Forsvaret stod godt gennem det meste af kampen, og nu begyndte angrebet at sætte mere pres på, hvilket gav bonus, og Ålbæk trak stille og roligt fra og vandt kampen 15-22.

Derved kom oprykkerne på tavlen, mens FFI fortsat står med 0 point for 3 kampe, én kamp mere end Ålbæk.