Dagens kamp i Jyllandsserien Kvinder mellem Ålbæk HK og Frederikshavn FI var en kamp om mulig degradering til Serie 1. I de to holds første møde spillede holdene uafgjort 31-31, her udlignede FFI på et straffekast efter tid. Gæsterne var i dag bedre end sidst, mens hjemmeholdet spillede utroligt nervøst i 1.halvleg,  hvor kampens betydning måske, medførte lidt flere tekniske fejl end normalt.
Gæsterne var absolut bedst og kunne gå til pausen med en føring på 9-14.

Ålbæk kom godt på banen efter pausen, og godt fire minutter senere var der udlignet til 14-14, hvorefter der fulgte en stillingskrig. Ålbæk fik ved flere lejligheder skabt en 3 måls førring, men blev hver gang hentet igen. Med godt to minutter tilbage af kampen var stillingen 27-24 og Ålbæk blev tildelt to meget tynde udvisninger med få sekunders mellemrum. FFI kæmpede indædt de sidste minutter, der udviklede sig til en forbudt for børn kamp. Mens hjemmeholdet ligeledes kæmpede bravt, men med to spiller mindre, formåede FFI at scorer 2 gange og atter bringe spænding om kampens resultat.
Ålbæk red stormen af og vandt kampen 27-26.

Begge hold mangler én kamp, men uanset resultatet heraf, vil FFI nu ikke kunne gå forbi Ålbæk i tabellen.