foreningsel_produktlogo

Med ForeningsEl er alle vindere


DET FÅR DIN FORENING

Når din klub eller forening er tilmeldt ForeningsEl, vil I modtage 2 øre for hver gang, jeres medlemmer og andre, der har valgt at støtte jeres forening, bruger 1 kWh. Til gengæld laver vi markedsføring gennem din forening i stedet for traditionelle medier. Derudover stiller Energinord forskellige ressourcer til rådighed for at hjælpe din forening.

 

DET FÅR DU SOM KUNDE

Prisen på ForeningsEl følger elmarkedet og varierer måned for måned. Vi opdaterer løbende prisen på vores hjemmeside, så du altid kan følge med i, hvad du betaler. Samtidig med at du modtager strøm til en fordelagtig pris, bakker du op om lokale kræfter og ildsjæle.

DET FÅR VI HOS ENERGINORD

Det er vores overbevisning, at den støtte og det samarbejde, vi yder til foreninger og organisationer, vil blive bemærket af vores kunder og dermed styrke vores relationer. Derfor skærer vi ned på markedsføringen for i stedet at yde støtte til foreninger og organisationer gennem ForeningsEl.

Sådan…
Du sender dit navn, adresse og fra din mailadresse til cb@aahk.dk herefter vinder vi begge – tak.

supportmedarbejder
Du kan også ringe på tlf 70 15 16 70 og få support om ForeningsEl

Så let er det at skifte:

Det tager kun 2 minutter at gøre en stor forskel

I Danmark kan alle frit vælge, hvor de vil købe deres strøm.

Uanset om du allerede køber din strøm hos Energinord eller har en anden leverandør, er det let at skifte til ForeningsEl. Alt du skal gøre, er at udfylde den online bestillingsformular, så klarer Energinord resten for dig.

For hver kWh strøm, du bruger, sponserer Energinord 2 øre til vores klubkasse. Bruger du strøm som gennemsnittet, betyder dit valg af elprodukt, at vi får 80-100 kr. i klubkassen hvert år.

Du behøver ikke frygte, at din elregning bliver dyrere, for som sagt er det Energinord, der sponserer de mange gange 2 øre til os. Så hvad venter du på?

Husk at skrive Ålbæk HK som modtager…. Tak.

https://www.energinord.dk/privat/el/el-standardprodukter/foreningsel/