Ålbæk HKs serie 3 herre spillede lørdag eftermiddag hjemme mod Sindal IF. Op til kampen var der indløbet hele fem afbud. Daniel Dige sprang til i nødens stund, og leverede flere store redning i målet,  bl.a. 2 straffekast og man kunne på ingen måde se, at det var 5 år siden gutten sidst havde spillet en håndboldkamp.

Ålbæk leverede en rigtig god 1.halvleg og havde bragt sig for 15-5. Michael Vestergaard der var tilbage efter en måneds pause, havde meget krudt der skulle brændes af, og fik scoret på mange kontraløb.
I pausen blev der talt meget om, at nu skulle man ikke som tidligere gå ned i tempo i 2.halvleg. Men det var nøjagtig hvad der skete, og der gik godt 14 minutter af 2.halvleg før måltavlen i hjemmeholdets side atter skulle i brug.

Sindal havde stille og roligt reduceret til stillingen 16-14 og pustede derved nyt liv i kampen. Selv om hjemmeholdet aldrig kom op i 1.halvlegs niveau blev det til en sejr på 19-16

Serie 4 herrer der med 10 mand i midt uge kampen mod Bindslev, måtte se sig besejret med 24-13, var tilsvarende afbudsramt af 4 spillere, således i alt 9 afbud til dagens to kampe. Holdet måtte derfor stille op med nøjagtig kun 7 spillere. Ved pausen var man bagud 9-10 og var rimelig tilfredse med kampens udfald. Mens gæsterne havde et par udskiftningsmuligheder, måtte Ålbæk slide sig igennem 2.halvleg. Fem minutter før tid kom holdet foran 20-18 og kæmpede for at holde positionen.  Ét minut før tid var stillingen 20-19 og hjemmeholdet blev tildelt en udvisning, og gæsterne fik i de absolut sidste sekunder tilkæmpet sig et straffekast. Daniel Nielsen redde Steffen Bowmans forsøg, og begge point blev i Ålbæk.