Ålbæk HKs herre har den seneste uge været hårdt ramt af corona. Lørdag blev yderligere to testet positive, holdet kunne således kun mønstre 8 spillere, til den vanskelige udebane kamp søndag mod rækkens førerhold Dronninglund.

De to hold holdt hinanden væk fra scoringer i kampens start, hvor der skulle gå 5 minutter før hjemmeholdet fik scoret. Mod halvlegens slutning fik hjemmeholdet god fat, og kunne gå til pausen med en føring på 14-10.

Ålbæk kom rigtig godt på banen efter pausen, og fik udlignet til 14-14. Ti minutter ind i 2.halvleg var stillingen 16-16 og Ålbæk havde muligheden for sin første føring. I det efterfølgende afslutningsforsøg,  faldt Ålbæk´s stregspiller Kenneth Steenberg ned på den ene skulder, og måtte desværre udgå af kampen.
Med kun 7 spiller, og nogle med tydelige eftervirkninger af corona,  samt et godt og hurtigt spillende Dronninglund hold (med 12 spillere) på den anden side, blev Ålbæk desværre løbet over ende og måtte se sig besejret 30-22.

Trods det tydelige nederlag var der stor ros til spillerne, der sled og slæbte sig igennem en kampen.