Ålbæk HKs serie 1 damer skulle lørdag spille sin 3. udebane kamp på blot fem dage. Og dette med en reduceret trup på henholdsvis 7-8 og 8 spillere.

Holdet har fået en utrolig dårlig vane, med ikke at spille sit bedste når modstanderne er Astrup/Sønderskov – og endnu være også at få skadet spillere ved samme lejlighed. Lørdagens kamp var desværre ingen undtagelse. Spillet kom aldrig i niveau med tirsdagens og torsdagens kampe mod henholdsvis Hjørring og Brønderslev.
De første 18 minutter var rimelige lige, og ikke præget af særlig godt spil fra nogle af holdene. Herefter fik hjemmeholdet en god periode, mens Ålbæk gik i stå, og det i begge ender af banen, og pludselig var hjemmeholdet foran med 8 mål. Ålbæk kom dog tilbage i kampen og fik reduceret til pausestillingen 15-10.

Ålbæk kom bedre på banen efter pausen, og fik sig stille og roligt arbejdet sig ind på hjemmeholdet og efter 12 minutter var stillingen 22-21, hvilket blev det tætteste Ålbæk kom. Herefter blev Theresa Roug desværre knæskadet. Efter besøg på Hjørring Sygehus, blev hun senere lørdag aften sendt hjem med en Donjoy skinne på, og må nu afvente nærmere undersøgelser i næste uge.

Pøj pøj Theresa

Astrup/S/B/T træk herefter fra og vandt kampen 31-26.
Da Hjørring ikke kan rykke op i Jyllandsserien, da 1.holdet befinder sig her, er det nu Astrup der skal i kvalifikation om oprykningen mod Aalborg Studenterne,

Hjørring Håndbold der fører rækken svigtede ikke i hjemmekampen mod Brønderslev, hvor holdet vandt 25-18. Det betyder at Brønderslev og Hjallerup rykker direkte ned i serie 2, mens Ålbæk skal møde vinderen af kampen mellem IK Fremad og Nibe HK i en dobbeltkamp om at måtte blive i serie 1.