Ålbæk HKs serie 2 damer var så stærkt afbudsramte af sygdom, ferie m.v. at holdet kun kunne mønstre 7 spiller til udebanekampen mod Tornby IF. En kamp hvor ÅHK med en sejr kunne sikre sig oprykningen.
Hjemmeholdet kom bedst fra start og foran 4-1, hvorefter Ålbæk kom bedre med i kampen, fik udlignet til 5-5, hvorefter Thomsen begyndte at tage med hænder i målet, og Ålbæk kom foran 8-12 før hjemmeholdet fik reduceret til pausestillingen 9-12.

Efterhånden som 2.halvleg skred frem, blev den manglende træningstilstand hos enkelte spillere mere og mere tydelig, og da holdet samtidig manglende udskiftningsmuligheder, fik hjemmeholdet mere og mere momentum. Da Ålbæk kun formåede at scorer 4 gange i 2.halvleg,  lykkedes det hjemmeholdet at få udlignet til 16-16. Det var Tornby der til sidst var tættest på begge point, og en bold der dansede på linjen og som hjemmeholdet mente var på den anden side, blev ikke dømt inde og derved fik begge hold et enkelt point.

Efter 7 sejre i træk er der kommet lidt grus i maskineriet. Ålbæk skal således have mindst ét point i den sidste kamp på søndag den 15.marts ude mod Astrup/Sønderskov/Bindslev/Tversted IF. Tingene kan dog være afgjort inden da. Brønderslev der er eneste hold der kan fravriste Ålbæk oprykningen, spiller tirsdag ude mod Astrup og Fredag hjemme mod Tornby. Hvis Brønderslev sætter ét eller flere point til, i de to kampe, er Ålbæk oprykker – inden kampen på søndag ude mod Astrup. Astrup skal vinde for at bevare sin teoretiske mulighed for at undgå nedrykningen.