Ålbæk HKs serie 1 damer gav sig selv en vanskelig kamp hjemme mod Astrup/Sønderskov/Bindslev/Tversted. Det nye holdfællesskab (ASIF/BTIF), lignede til forveksling det Astrup mandskab, som vi de sidste par sæsoner ikke har stået ret godt til.

Astrup mandskabet har succes med at kyse vores spillere, med en kontant spillestile, hvor der er nogen der pakker helt sammen, hvilket desværre atter blev tilfældet. Med møje og besvær fik vi scoret 6 mål i 1.halvleg, mens gæsterne nettede 10 gange i 1.halvleg.

Bagud med 5 må i starten af 2.halvleg gik vi højt på Tine Sørensen, hvilket umiddelbart havde effekt. Vi fik stoppet gæsterne i en periode, men scorede desværre igen ikke i en længere periode. Bagud med 7 mål, tog vi to spillere ud hvilket ikke havde effekt, og vi måtte se os besejret med hele 13-22 i en kamp hvor vi løb sidelæns i angrebet og ikke tacklede færdigt i forsvaret.