Ålbæk HKs serie 1 damer spiller torsdag aften kl. 20.00 på udebane mod Vestbjerg IF. ÅHK kan med uafgjort eller sejr, sikre sig oprykningen til jyllandsserien.

Det bliver alt andet end en nem kamp for Ålbæk. Vestbjerg var en af oprykningskandidaterne før sæsonen, men Aalborg forstadsklubben har ikke fået den bedste start på sæsonen og er nu presset af nedrykningsspøgelset.
De to hold har gennem de seneste par år givet hinanden nogen tætte kampe, og det bliver torsdagens kamp sansynligvis også.

Ålbæks målsætning var overlevelse i rækken, og den må siges at være indfriet. Holdet fik dog en skidt start på sæsonen, med nederlag i de to første kampe. Siden er det blevet til syv sejre i træk. Det er således holdets sidste kamp på torsdag. Hvis ikke holdet får point torsdag, må man læne sig tilbage og afvente resultaterne af de resterende kampe i sæsonen og se hvad de 14 point rækker til. Astrup og Grindsted kan begge komme på 16 point, hvis de vinder deres sidste tre kampe. De to hold møder hinanden på lørdag, hvor vi allerede der vil være lidt klogere, hvis ikke det lykkedes Ålbæk at afgøre tingende på torsdag.

ÅHK har spillet flere kampe end de andre, idet en spiller skal på ferie og en anden opereres, mens en trejde er langtidsskadet.

Ålbæk stiller med følgende til kampen: Katrine Thomsen, Catrine Christensen, Anna Haugaard, Mette Pedersen, Kiki Holm, Ditte Rolin, Louise Christensen, Astrid Hjortlund, Signe Christensen og Karina Jørgensen.

Stillingen

1. Ålbæk HK    9  +29  14 point
2. Astrup/S      7 -5  9
3. Grindsted    7 -9  9
4. Horne          6 -1  4
5. Vestbjerg     6 +8  4
6. Taars/Ugilt  7 -22  2

Nr. 1 rykker op og nr. 5 og 6 ned. Taars er dermed rykket ned.
Lidt interessant er det, at  Ålbæk, Astrup og Grindsted er oprykkere fra forårets serie 2 rækker, mens Vestbjerg og Taars var serie 1 hold og Horne 3.division.