ÅHKs damer spillede torsdag aften på udebane mod Sortebakken HK i 3.runde af landspokalturneringen.
Kampen fik en lidt specielt optakt da Sortebakken for 4 dage siden kontaktede os og meddelte at kampen ikke kunne gennemføres da de havde to spillere der var ude pga corona. De følgende dage gik i forsøget på at finde en anden dato til afviklingen, hvilket viste sig ikke at være muligt. ÅHK ansøgte derfor den 8/12 JHF om dispensation til at afvikle kampen efter den 16/12. Senere samme dag meddelte Sortebakken at kampen afvikles på oprindelig aftalte tid, altså den 9/12.  Arh… den var sgu ikke go´.  Da torsdag ikke er vores træningsdag, og at der for nogle dage siden var røget meddelelse ud om, at kampen ikke ville blive afvikles den  9/12, var der nogen der havde lavet andre planer. Den 9/12 kom der besked fra JHF om at vi kunne rykke kampen til senest den 21/12, men da havde vi jo næsten pakket bilerne.

Vi ankom med 8 spillere og kom lidt skidt fra start, hvor forsvaret var alt for åbent og målet i flere situationer alt for lille. Vi var dog heldige nok at kunne gå til pausen med stillingen 12-12.  Lad det være sagt med det samme, kampens dommerpar Mogens Rusbjerg og Kim Løvig fra Skive, er det absolut bedste dommerpar vi har haft i indeværende sæson.

Vi var lidt mere klar i 2.halvleg, fejlene i forsvaret fra 1.halvleg var blevet rette, Thomsen begyndte at tage med hænder og vi fik udnyttet lidt flere af de chancer som vi tilspillede os, og fik efterhånden skabt luft og afstand til hjemmeholdet.  Det sluttede med en sejr på 27-21, og damerne er dermed klar til 4.runde af Landspokalturneringen, hvilket er en del år siden sidst.

Det blev lige til et hyggeligt pit-stop hos McD i Haverslev, og midnat inden holdet var retur i Ålbæk. 

 

Jydske resultater af 3.runde i Santander Cup:

Bramdrupdam GIF S1 – Jelling FS JS    25-20
Ølgod S1 – Hvide Sande KFUM JS        25-30
Sortebakken HK S1 – Ålbæk HK S1       21-27
Egebjerg IF S2 – Brædstrup HK S1        18-25
Ørum IF S1 – Hammel GF JS                  HUM
Asmild S1 – Nørre Djurs HK S1               HUM
Brønderslev IF – Dall/Ferslev S1             22-25
Erritsø S1 – Haderslev JS                        25-24
Støvring HB S1 – Astrup/Bindslev S1     26-20
Filskov S1 – Vejen HK JS                         23-26
Mejlby S1 – Riis-Tebstrup JS                   HUM
Engesvang/Bording S1 – Gødvad JS      18-25
Valsgaard S1 – Skalborg JS                     26-22
Aalestrup S2 – Funder GF JS                  29-27