Ålbæk HKs serie 1 damer spillede onsdag aften hjemme mod Hjørring Håndbold. Hjørring er pulje absolutte top hold med 10 point for 5 kampe og med en klar målsætning om oprykning. Gæsterne startede dog også bedst og bragte sig foran. Ålbæk leverede flot spil og fight, og fik reduceret til 11-11 ved pausen.

Ålbæk kom bedst fra start i 2.halvleg og førte med 1-2 mål de første 15 minutter. Stillingen var 17-15 i Ålbæks favør og man havde fået lidt bedre styr på gæsternes Iben Dissing i den periode og følte man havde momentum. Desværre trådte Ålbæk s topscorer, Catrine “Bette” Christensen over i en forsvarsaktion, og da hjemmeholdet kun kunne mønstre 8 spillere til kampen, blev det op ad bakke de sidste 14 minutter uden udskiftningsmuligheder.  Hjørring valgte umiddelbart herefter en dobbelt mandsopdækning, hvilket holdt Ålbæk væk fra måltavlen i en periode og man måtte se sig besejret 20-23 i en kamp hvor man havde leveret rigtig flot.