ÅHKs damer i Jyllandsserien gæstede Bære/Hornum S & IF i hvad der var de to klubbers første møde på en håndboldbane. Hjemmeholdet havde et par venstrehåndsspillere der gav vores forsvar udfordringer. Sofie Pedersen der til dagens kamp var hoppet på mål, leverede en rigtig flot kamp mellem stængerne. Ålbæk måtte gå til pausen bagud med tre mål, efter man ikke scorede i de sidste 10 minutter af 1.halvleg. Desværre gentog man det tilsvarende i 2.halvleg. Holdet spiller sig til chancerne, men effektiviteten i afslutningerne mangler, og derved scorer holdet for få mål, hvilket også blev tilfældet i Hornum, hvor holdet måtte forlade banen med et nederlag på 26-17. Med fire nederlag i træk har holdet 0 point, samme har Dall/Ferslev og netop de to hold mødes i næste turneringskamp. De to hold har nu 14 dage til at forberede sig på hinanden.

Det nystartede serie 4 hold fik sin første sejr, da holdet vandt med 18-14 på udebane over Horne KFUM.