Vrå´s nr. 10 Charlotte Jensen var godt skydende.

Ålbæk HKs Jyllandsserie damer gæstede torsdag aften Vrå/Børglum, trods kampens vigtighed var Ålbæk ikke klar fra start. Hjemmeholdet bragte sig foran 6-3, 9-6 og 11-6 før Ålbæk begyndte at komme ind i kampe og fik reduceret til pause stillingen 13-12.

Det var tilsvarende hjemmeholdet der kom bedst fra start i 2.halvleg og bragte sig i front med 15-12 og 18-13. Ålbæk kom atter tilbage i kampen, og fik sin første føring efter 52 minutter til stillingen 21-22. Herefter var det Ålbæk der var i front og fik skabt et lille forspring på 22-24 og virkede i balance indtil dommerne tilkendte hjemmeholdet 3 straffekast og Ålbæk tre udvisninger. I perioden hvor Ålbæk var to spillere i undertal kom hjemmeholdet igen med i kampen. Katrine Thomsen redde det ene straffekast og Vrå kunne 20 sekunder før tid udligne til 25-25. Det lykkedes ikke Ålbæk at få etableret et angreb til sidst, hvorefter begge holdene fik ét point ud af anstrengelserne.

Såvel mod Sæby som Hjørring blev de sidste minutter også temmelig kostbare – det bliver nok et tema de kommende uger.