Ålbæk HKs Jyllandsserie damer gæstede søndag eftermiddag Hjørring, og det blev en tæt og rigtig god håndboldkamp. De to hold fulgtes pænt ad i 1.halvleg, hvor især hjemmeholdets yngste spiller Jasmin Skovmose Christensen gav Ålbæk forsvaret store problemer med sin hurtighed og gode skud.
Ålbæk bragte sig foran kort før pausen med 12-13.

Hjemmeholdet kom absolut bedst på banen efter pausen og kom foran med et par mål. Ålbæk kom tilbage i kampen og fik udlignet. Efter 55 minutters spil fik ÅHK skabt lidt luft med en 3 måls føring til 22-25, desværre røg holdet ind i en udvisning og to minutter før tid var stillingen 24-26. Hjørring leverede en rigtig flot fight i de sidste minutter og fik kort før tid udlignet til slutresultatet 26-26.

Ålbæk holdet leverede en rigtig god indsats og havde muligheden for begge point, og derfor stod man ikke – med følelsen af at have vundet ét point, men med følelsen af at have tabt ét point.