Ålbæk HKs damer i Jyllandsserien havde ryggen mod muren, da holdet lørdag eftermiddag hjemme i Ålbæk Idrætscenter tog i mod Dall/Ferslev IF. Kravet var en sejr, hvis ikke nedrykningsspørgsmålet skulle blive af en mere teoretisk karakter.

Hjemmeholdet havde momentum i de første 20 minutter af kampen, hvor der blev leveret godt håndbold fra begge holds side.  Scoringerne blev holdt nede – hvilket var ÅHKs mål, da man ikke selv scorer så mange mål. Nogle personlige fejl i slutningen af 1.halvleg ændrede en Ålbæk føring på 9-8 til pausestillingen 10-13.

ÅHK fik en rigtig skidt start på 2.halvleg, med brændte straffekast og flere 100% chancer hvor bolden blev skudt helt forbi mål. Balancen på holdet blev brudt, og usikkerheden forplantede sig til forsvaret, hvor midten kom til at løbe rundt og andre aftaler blev glemt. Modstanderne bragte sig således foran 11-23. Ålbæk fortsatte med at kæmpe og fandt atter rytmen i de sidste 10 minutter hvor holdet kom flot tilbage. Trods det flotte comeback måtte man dog se sig besejret 19-26. Samme resultat som i de to holds første møde i Dall – uden at de to kampe skal sammenlignes, da begge hold spillede væsentligt bedre i dette opgør.

Ålbæk har bragt sig i en situation hvor holdet skal hente 5 point i de sidste 4 kampe, samtidig med Dall/Ferslev taber deres kampe….