Ålbæk HKs damer har de senere år haft tradition for at komme langt i Cuppen. I år blev 4.runde af Jysk Cup endestationen for de blå. ÅHK havde fordel af hjemmebane mod Mejlby/Haverslev KFUMs IF. Begge hold er til dagligt placeret i Jyllandsserien. De to hold mødtes tilsvarende for tre år siden i 4.runde, og her blev det til en sejr til Ålbæk. I gårsdagens kamp var gæsterne lige en tand mere sultne end Ålbæk.

De første 50 minutter forløb efter samme model, hvor gæsterne bragte sig foran med 1-2 mål, hvorefter Ålbæk indhentede gæsterne og der var lagt op til en spændende slutspurt. Det udeblev desværre. Ålbæk blev knap ti minutter før tid ramt af en udvisning – kampens eneste. Der var ingen tvivl om udvisningen, men det var en af ÅHKs bedste forsvarsspillere, der imidlertid stod i modsatte side af banen, der blev udvist og ikke den der begik forseelsen. Udvisningen kostede to mål, og det forspring fik Ålbæk ikke hentet. I bestræbelserne på komme tilbage fik gæsterne yderligere scoret og Ålbæk måtte se sig besejret 15-20.

ÅHKs Katrine Thomsen stod en rigtig god kamp, mens Mette Pedersen blev topscore med fem mål.