Ålbæk´s nr. 10 Kiki Holm Jørgensen tog stort ansvar i onsdagens pokalkamp.

 

4.runde af Landspokalturneringen Santander Cup, blev den sidste for ÅHKs damer, da holdet på hjemmebane måtte se sig besejret af 3.divisionsholdet AASI  (Aalborg studenternes IF).

ÅHK er pt hårdt plaget af corona smittede spiller og pårørende, og da der onsdag eftermiddag indløb oplysninger om yderligere 3 smittede damespiller, var man meget tæt på en aflysning af kampen.
Det lykkedes at stille med  7 spillere samt en straffekastskytte, via en spiller der har haft corona, men døjer med eftervirkningerne i luftvejene og derfor ikke kan spille. Holdet der bestod af såvel Jyllandsserie spiller og serie 4 spiller kunne således se frem til fuld spilletid, modsat gæsterne der var 12 spillere om at fordele tiden.

Fokus hos hjemmeholdet var i kampens start forsvaret, og at man holdt gæsterne nede på 14 må i 1.halvleg,  var man yderst tilfredse med. I den modsatte ende var udfordringerne lidt større, og man formåede kun at score 3 gange i 1.halvleg, og endda hvis alle tre på straffe.

Efter 20 minutters spilletid blev Mette Pedersen skadet, tidtager Lisa Knudsen der normalt også spiller serie 4, havde lige fem minutter til at blive klar, og spillede herefter resten af kampen i sin debut kamp på 1.holdet.

Jyllandsseriens to normale fløjspillere, blev i dagens kamp sendt på back pladserne.
I 2.halvleg begyndte brikkerne at falde mere i hak og hjemmeholdet begyndte at spille sig i gennem til bedre chancer.

Kiki Holm blev absolut hjemmeholdets bedste spiller i dagens kamp. I angrebet havde hun viljen til at gå på mål, og blev også Ålbæks topscorer med 5 mål, kun overgået af Aalborg holdets Lotte Hein der med 7 mål blev kampens mest scorende spiller. I forsvaret vist hun også stor styrke, på den lidt uvante position i midterforsvaret. Alle på holdet leverede en helhjertet kamp – respekt for jeres indsats.