Blot 2 dage efter den tætte udebane kamp mod Hjørring, var Ålbæk serie 1 damer igen i ilden. Kampen i Brønderslev, der blev udsat pga utæt tag, var blevet fastsat til torsdag den 28.11, da kampene i puljen skal være afviklet inden 1.december.

Brønderslev var før kampen 1 point foran Ålbæk, og kunne dermed sende ÅHK ned i serie 2 med en sejr. Det var hjemmeholdet der kom bedst fra start og i løbet af få minutter bragte sig foran 4-0. Ålbæk fik flyttet lidt rundt på spillerne og kom tilbage i kampen og fik udlignet til 6-6, og fortsat med godt spil og bragte sig foran 8-11, hvorefter hjemmeholdet kom godt tilbage i kampen og fik udlignet til pausen.

Brønderslev kom bedst fra start i 2.halvleg og bragte sig atter foran med 3-4 mål. Ålbæk arbejde sig igen stille og roligt tilbage i kampen, og med 10 minutter tilbage og stillingen 22-21 gik ÅHK højt på BIs to profiler Signe Wiuff og Emilie Svendsen. Det gav den ønskede effekt og Ålbæk kom i front med et par mål. Med lige knap 2 minutter tilbage af kampen, og stillingen 25-27 blev Ålbæk ramt af en udvisning. Forsvaret kæmpede rigtig flot og der gik 1 1/2  minut før hjemmeholdet fik reduceret til 26-27. Brønderslev gik i 1/1 banepres for at få en bolderobring, men i stedet smuttede Signe Christensen igennem og scorede samtidig med tiden løb ud. Målet blev ikke godkendt, men Ålbæk havde vundet den utrolige vigtige kamp og har dermed fortsat muligheden for at overleve i rækken.

Ålbæk og Brønderslev bytter dermed plads i rækken. Der mangler én spillerunde, hvor både Brønderslev og Ålbæk spiller på lørdag. Brønderslev skal til Hjørring, der er sikre på 1.pladsen, mens Ålbæk skal til Astrup, der tilsvarende er sikre. Den sidste kamp i puljen spilles søndag mellem Hjallerup og Nøvling, kampen er uden betydning da Hjallerup bliver sidst i puljen og Nøvling på 3.pladsen ikke har noget at kæmpe for.