Ålbæk HKs damer er videre i landspokalturneringen – Santander Cup, efter holdet i går aftes på hjemmebane besejrede Vrå/Børglum IF med 23-22.

Hjemmeholdet kom bedst fra start og førte gennem første halvleg med 2-3 mål. Ålbæk kunne således også gå til pausen foran 11-9, uden at holdet på nogen måde ramte sit topniveau. Ålbæk havde rimelig godt fat i de gardehøje piger fra Vrå og bragte sig foran 16-11. Herefter forsvandt tempoet fra kampen og det var klart til gæsternes fordel. Stille og roligt kom Vrå tilbage i kampen, og var i det sidste minut tæt få at få fremtvunget forlænget spilletid. Ålbæk fik dog redet stormen af og vandt kampen 23-22.

Kampen gav debut til Maria Samuelsen der er kommer fra Valsgaard IF 83 ved Hobr0, og Anne Petersen fik come-back efter 3 år i IF 92 Esbjerg. Velkommen til/tilbage i den blå trøje.