ÅHKs serie 1 damer kunne allerede under turneringsplanens tilblivelse, melde om problemer med udebanekampen mod Løkken. Hjemmeholdet var dog ikke interesseret i at flytte kampen til en anden dag. Begge Ålbæks målvogtere var forhindret til dagen kamp, hvilket betød at man har forsøgt andre tidligere spillere, men uden held. Nicoline Berg Nilsson der normalt indtager højrebakken meldte sig til opgaven og fik lidt basis træning på posten i onsdags.

Ålbæk der efter nedrykningen fra Jyllandsserien (Danmarksserien) har fået en rigtig skidt start i serie 1, med to nederlag i de to første kampe. En god kamp hjemme mod ASBT, men dog et nederlag og en total katastrofe ude mod SHI. Sidst Ålbæk måtte rykke ned i serie 1, blev det efterfølgende også en direkte nedrykning til serie 2, hvor man fik vendt skuden og tog turen opad igen. En elevator tur vi således har prøvet to gange, og hvor tankene også var kommet på bane efter nederlag i de to første kampe. Med nye opstillinger og ny målvogter blev det en meget nervøs start på kampen, og der blev ganske enkelt lavet for mange tekniske fejl,  såvel individuelt som kollektive fejl i første halvleg, hvor hjemmeholdet bragte sig i front med 9-3 og efterfølgende med 10-5, og det skal siges Løkken spillede pænt håndbold i den periode. Ålbæk kom lidt bedre i gang mod slutningen af halvlegen og fik reduceret til 11-8 kort før pausen.

Ålbæk kom bedre på banen efter pausen, fik først udlignet til 11-11, hvorefter der var en længere stillingskrig i en periode på næsten 10 minutter, hvor ingen af holdene fik scoret. Ålbæk fik igen gang i scoringerne og bragte sig foran 11-13, hvorefter hjemmeholdet svarede igen og fik udlignet til 15-15. Fire minutter før tid bragte Ålbæk sig i front med 15-17, to minutter senere reducerede hjemmeholdet på straffe til 16-17 hvorefter Ålbæk mistede bolden i det efterfølgende angreb, hvilket gav hjemmeholdet godt et minut til at udligne, men ÅHKs forsvar kæmpede flot og Løkken fik ikke etableret en scoringschance – jublen var stor i Ålbæk lejren.

 

 

Nicoline Berg Nilsson havde i sin debut mange fine redninger, og blev af LGVL kåret til kampens spiller.