Før dagens serie 1 dame kamp, var Ålbæk 2 point foran gæsterne fra Brønderslev og der var således lagt op til en 4-pointskamp, hvor Ålbæk kunne skabe 4 poinmts luft til gæsterne, som modsat kunne passerer Ålbæk med en sejr.

Ålbæk startede rigtig skidt, mens gæsterne startede med 120 km/t og på kort tid havde bragt sig foran 1-5. Hverken Hjemmeholdet eller gæsterne leverede noget der var på serie 1 niveau i første halvleg. Ålbæk tilspillede sig mig oplagte chancer, men det var og blev en stolpe ud dag, og gæsterne kunne gå til pausen med en 9-11.

Gæsterne øgede yderligere efter pausen, hvorefter hjemmeholdet gik højt på Signe Wiuff og stille og roligt blev der hentet ind på gæsterne. Mod slutningen af kampen bragte Ålbæk sig i front med to mål, men et par efterfølgende tvivlsomme kendelse bragte atter balance i regnskabet, og da Brønderslev ét minut før tid fik godkendt et mega-overtrådt mål og bragte sig på 23-24 var stemningen hos spillere og publikum på kogepunktet.

Ålbæk fik i de dødende sekunder tilkæmpet sig et straffekast, hvor Theresa Roug scorede sikkert og udlignede til kampens slutresultat 24-24.