Ålbæk HKs serie 2 herre tog søndag hjemme imod Bindslev/Tversted. Ålbæk kom rigtig godt fra start, ikke mindst pga af en velspillende Kenneth Holm Jørgensen i målet. Hjemmeholdet var således foran med 6 mål, på et tidspunkt hvor det var sjovest. Gæsterne kom bedre med og reducerede Ålbæks pauseføring til 15-13.

De blå kom dog helt skævt i gang med 2.halvleg, hvor BTI scorede fem gange i træk og pludselig var momentum skiftet til gæsterne, hvilket holdt til midten af 2.halvleg, hvor hjemmeholdet igen fik fat, og fem minutter før tid førte Ålbæk 28-24. Det lykkedes Bindslev at stresse fler af Ålbæks spillerer, der således helt umotiveret smed bolden væk, og med et minut tilbage af kampen var stillingen pludselig forvandlet til 28-27 og kampen igen helt åben. Det lykkedes dog Ålbæk at fastholde stillingen og for anden kamp i træk at sikre sig en et-måls-sejr.

Nr.   Hold   K   Mål   P
1   Tornby IF 2   2   +15   4
2   Ålbæk HK   2   +2   4
3   Strandby-Elling Håndbold   3   -20   2
4   Sindal IF   3   -1   2
5   Bindslev/Tversted   3   +1   2
6   Sæby HK 2   3   +3   2

Serie 4 herrer spillede deres første kamp, og der var mange der ikke havde rørt en bold i meget lang tid og holdet måtte se sig besejret 19-24 af Strandby-Elling Håndbold.