ÅHKs serie 3 herrer fik en god start hjemme mod Sindal og havde bragt sig foran 12-4 midt i 1.halvleg. Herefter gik holdet rimelig meget i stå,  gæsterne kom med i kampen og kunne reducere til pausestillingen 13-8. Ålbæk skruede op for koncentrationen efter pausen og vandt kampen sikker med hele 29-15. Holdet har dermed en målscorer på 51-26 efter de to første kampe, og det ligner umiddelbart et opgør med SEIF om oprykningen. Måske ikke den store overraskelse idet det også er de to hold var i serie 2 før jul.
De to hold mødes på søndag, og vinderen af kampen vil tage førertrøjen.

Serie 4 herrer spillede hjemmestævnets sidste kamp, og der var pres på holdet – da alle øvrige hold havde vundet deres kampe. Det blev en rigtig dejlig blå søndag, da holdet sluttede stævnet af med en sejr på 28-18 over Lundergaard.