Ålbæk HKs Jyllandsserie kvinder gæstede søndag eftermiddag Hjørring håndbold, og fik en forrygende start på kampen da holdet efter blot 3 minutters spil havde bragt sig i front med 0-4 og 1-6 efter otte minutter. Herefter kom hjemmeholdet med i kampen og fik reduceret til 7-9 og fik desuden udlignet til 11-11 kort før pausen.

Ålbæk kom atter godt på banen efter pausen og scorede kampens første fire mål til 11-15 og 12-17, hvorefter holdet atter gik i stå, og hjemmeholdet kunne i stedet udlignet til 19-19 og kom foran for første gang i kampen foran efter 51 minutter. Ikke nok med det, Hjørring kom også på 21-19 og 23-21, hvor efter Ålbæk skiftede målvogter.  Det havde effekt og de blå kom godt tilbage i kampen og fik udlignet til 23-23 med godt et minut tilbage af kampen. Ålbæk fik afværget det efterfølgende angreb og med 30 sekunder tilbage havde holdet chancen, men det blev desværre ved en teknisk fejl og hjemmeholdet havde i stedet muligheden i de dødende sekunder. Katrine Thomsen var på plads og fik sin 4. redning i streg og kampen sluttede 23-23.